Verlichting in horeca: Brasserie Woodz, Rotterdam (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in horeca: Brasserie Woodz, Rotterdam

Je kunt Brasserie Woodz vinden aan de Kralings Plas in Rotterdam. Een sfeervolle locatie aan het water, waar je terecht kunt van ontbijt tot diner. In de loop der jaren zijn er diverse kleinere en grote verbouwingen gedaan in deze brasserie. Dit heeft deze unieke plaats gemaakt tot wat het nu is.

Bij de meest recente verbouwing werd de hulp van Horeca Sfeermakers - Interieur & Horeca Design ingeroepen. Nina van Rietschoten werkte daarbij een nieuw interieurconcept uit. Om tot een goed lichtontwerp te komen, werd vervolgens de hulp ingezet van de lichtadviseurs van SLV Nederland. 

In het lichtplan wordt op voorhand aan de klant getoond hoe de lichtniveaus op verschillende plaatsen in de brasserie zullen worden. In een 3D visualisatie wordt de sfeer ook zichtbaar gemaakt. Met deze documenten is vast te stellen of de voorgestelde armaturen en armaturenposities het gewenste resultaat zal opleveren.

Voor Brasserie Woodz is gekozen voor een 3-fase spanningsrail installatie van SLV. Een horecagelegenheid is bij uitstek een locatie waar je voor de flexibiliteit en elegantie van een dergelijk systeem kiest. In de spanningsrail zijn SLV NUMINOS® railspots gemonteerd, met een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin (warm wit) en een gemiddelde openingshoek van 60 graden. Op een aantal plaatsen is de verlichting aangevuld met SLV NUMINOS® DL downlights, die in het plafond zijn ingebouwd.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt