Ontzorging van A tot Z - Hulp bij verlichting
U bent hier: Home > Diensten > Ontzorging van A tot Z

Ontzorging van A tot Z

De medewerkers van SLV Nederland streven naar volledige ontzorging van de e-installateur en de groothandel als het gaat om verlichtingsvraagstukken. Met ontzorging van A tot Z wordt bedoeld: vanaf de eerste aanvraag, via de offerte tot aan de opvolging daarvan.

Het begrip “ontzorgen” richt zich op meerdere aspecten:

...teneinde de klant een meerwaarde en onderscheidend vermogen te bieden ten opzichte van zijn concurrentie in de markt. SLV Nederland werkt al tientallen jaren met elektrotechnisch installateurs en kent deze markt dus door en door. Dankzij een netwerk van elektrotechnische groothandels door heel Nederland, is er altijd een geschikte partner in een verlichtingsproject in de buurt.

Samenwerking vormt de garantie voor een geslaagd resultaat en een tevreden klant!

SLV hanteert een 5 stappen-plan naar een succesvol project. Lees hier meer over de service, waar je van profiteert.


Meer informatie

Even sparren met een lichtadviseur?

Je kunt direct online een meeting inplannen met een van onze lichtadviseurs. Of het nu gaat om een korte vraag, het (vrijblijvend) introduceren van een offerte-aanvraag of iets anders; we staan graag voor je klaar!

Geen blog missen?

Blijf net als vele anderen geïnformeerd over alle nieuwe artikelen, video's en podcasts dankzij de gratis nieuwsbrief die periodiek per e-mail verstuurd wordt.

Gratis. Je privacy is 100% gegarandeerd.

5 stappen naar een succesvol project

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt