Diensten - Hulp bij verlichting
U bent hier: Home > Diensten

Diensten

Nieuw project? Wij verlichten je werk!

Verlichtingsprojecten tot in de kleinste details uitwerken, voorstellen aan de klant en succesvol opvolgen vraagt om expertise en tijd. Het projectteam van SLV Nederland helpt je daarom graag jouw werk te verlichten. Of het nu gaat om de toepassing van verlichting in woningen, kantoren, winkels of horeca; wij ontzorgen je graag bij je volgende opdracht. SLV biedt naast een 360° productportfolio de ondersteuning van aanvraag, via lichtontwerp tot implementatie.

De projectdiensten van SLV Nederland in een oogopslag:

Samenwerking vormt de garantie voor een geslaagd resultaat en een tevreden klant!


Meer informatie

Even sparren met een lichtadviseur?

Je kunt direct online een meeting inplannen met een van onze lichtadviseurs. Of het nu gaat om een korte vraag, het (vrijblijvend) introduceren van een offerte-aanvraag of iets anders; we staan graag voor je klaar!

Geen blog missen?

Blijf net als vele anderen geïnformeerd over alle nieuwe artikelen, video's en podcasts dankzij de gratis nieuwsbrief die periodiek per e-mail verstuurd wordt.

Gratis. Je privacy is 100% gegarandeerd.

5 stappen naar een succesvol project

Gedragscode Lichtberekeningen NSVV

De lichtontwerpers van SLV Nederland conformeren zich aan en werken volgens de Gedragscode Lichtberekeningen van de NSVV (Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde). Hierdoor voldoen de lichtberekeningen en adviezen aan uniforme regels en opmaak, zodat je een helder verhaal ontvangt, dat goed is te vergelijken met de rapporten van andere partijen die aan deze NSVV Gedragscode voldoen. Zie ook: www.nsvv.nl.

NSVV Gedragscode Lichtberekeningen

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt