Verlichting in horeca: Rotisserie Scharrel en Schuim, Venlo (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in horeca: Rotisserie Scharrel en Schuim, Venlo

Restaurant Scharrel en Schuim is een zogenaamde rotisserie. Vlees en gevogelte worden aan het spit geroosterd en gegrild voor de gasten. De sfeer van het restaurant is rustig en huiselijk. De verlichting is speciaal voor dit concept ontworpen door een lichtadviseur.

Om een maximale flexibiliteit te waarborgen, is de verlichting op hoogvolt spanningsrail gezet. Spots en pendelarmaturen kunnen eenvoudig verplaatst worden wanneer bijvoorbeeld een tafel anders wordt neergezet, of wanneer er nieuwe decoraties aan de wand worden aangebracht.

De verlichting is daarbij volledig op LED techniek gebaseerd, draadloos aanstuurbaar en dimbaar. Zo kan er op elk moment van de dag en in elke situatie in een handomdraai voor optimale verlichting in het horeca etablissement worden gezorgd.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt