Verlichting in kantoren: KBK Bouwgroep, Volendam (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in kantoren: KBK Bouwgroep, Volendam

KBK Bouwgroep is al ruim 40 jaar actief in de bouwsector en werkt vanuit meerdere plaatsen in Nederland met zo'n 270 medewerkers. Het hoofdkantoor staat in Volendam. Het kantoorpand is recent volledig gerenoveerd. Hierbij is zowel het interieur en de indeling aan de binnenzijde, als ook de volledige gevel (façade) van het pand onder handen genomen. Hierbij werd onder andere de hulp ingeroepen van Ottenhof Elektrotechniek en SLV Nederland.

In de gevel zijn led lichtljinen aangebracht die het ontwerp van de façade benadrukken en ondersteunen. Hiervoor is zo'n 500 meter DecaLED Pro Flex Neon in kleurtemperatuur 4000 kelvin (neutraal wit) aangebracht in profielen. Daarnaast wordt er gewerkt op DASAR grondspots.

In het pand wordt de functionele verlichting vanuit de plafonds voorzien met diverse DecaLED Wave Downlights, PANEL ROUND en I-VIDUAL led panelen van SLV. Daarnaast is er op een aantal plaatsen extra licht aangebracht in de vorm van de MILANDO led modules van SLV.

Er zijn diverse wand- en plafondarmaturen terug te vinden voor visuele accenten en ter verrijking van het interieurontwerp. Te denken is aan de KALU, SOLID CUBE en KARPO armaturen van SLV.

Tenslotte wordt er in delen van het pand nog gebruik gemaakt van 3-fase spanningsrail in combinatie met onder andere SLV EURO CUBE ledspots.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt