Verlichting in kantoren: WeJa BV, Wehl (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in kantoren: WeJa BV, Wehl

WeJa BV uit Wehl is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van project- en interieurbouw. Bijvoorbeeld het ontwerpen én vervaardigen van winkelmeubilair. Maar WeJa heeft ook brede ervaring in het ontwerpen en produceren van een compleet interieur voor een woning. Vanzelfsprekend krijgt het interieur van het eigen kantoor ook bijzondere aandacht. En verlichting maakt een essentieel onderdeel uit van zowel de functionele- als de estetische kant van een interieur.

In de kantoren zorgt het GLENOS pendelarmatuur van SLV voor de basisverlichting boven het werkblad van het bureau. Hierbij is bewust gekozen voor een uitvoering in 4000 Kelvin (neutraal wit licht). Boven de spreektafels zijn AIXLIGHT R2 LONG of AIXLIGHT R2 SQUARE pendelarmaturen aangebracht. Tevens met 4000 Kelvin led lichtbronnen.

In het trappenhuis is door middel van enkele HELIA 60 pendelarmaturen een groter "lichtobject" gemaakt. In de leuning van de trap is daarnaast een GRAZIA 10 led opbouw profiel aangebracht, met daarin DecaLED Flex met 60 leds/m (3000K).

Een lange gang met aan weerszijden een doorzicht naar enerzijds de kantoren en anderzijds de werkplaats, is voorzien van SLV S-TRACK spanningsrail en KALU TRACK QPAR111 armaturen met led lichtbron.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt