Verlichting in kantoren: Saman Groep, Zierikzee (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in kantoren: Saman Groep, Zierikzee

Saman Groep is met haar bedrijfspand gevestigd in Zierikzee. Een pand dat ruimte biedt in de breedste zin van het woord. Saman Groep heeft zich ontwikkeld tot een voorname speler op het gebied van duurzaam en comfortabel wonen en werken. Dit reflecteert uiteraard ook op de inrichting van een eigen bedrijfspand. Zij kozen daarbij voor diverse verlichtingsoplossingen van DecaLED en SLV Nederland.

Centraal in het pand is een lichtstraat in het dak aangebracht. Langs de zijden van deze lichtstraat is in het plafond een hi-lumen ledstrip aangebracht in een GLENOS profiel van SLV. Boven de diverse vergadertafels en de balie is gewerkt met de LYNAH HEXA en QUAD in mat zwarte afwerking.

In het pand is een showroom aanwezig, waarin met behulp van EUTRAC 3-fase spanningsrail en diverse exemplaren van de KALU TRACK LEDDISK en de EURO SPOT LED spots flexibel kan worden gewerkt en de objecten en displays naar wens kunnen worden uitgelicht.

In de kantoorruimtes zorgt de DecaLED Downlight Wave-30Mpro in 3000 Kelvin (warm wit) uitvoering voor de basisverlichting.

In de kantine zorgt de combinatie van de FITU E27 pendellampen in combinatie met een VINTA E27 led retrofit lichtbron voor een vintage uitstraling in een modern jasje.

De buitengevel bevat enerzijds functionele verlichting in de vorm van DecaLED Led Floodlight 30W en anderzijds wordt er een esthetisch effect bereikt in de avonduren dankzij DecaLED Pro Flex IP65 in RGB welke als een lichtlijn is aangebracht in gevelbeplating.

De verlichtingsproducten, die in overleg met een lichtadviseur van SLV Nederland zijn gekozen, sluiten mooi aan bij de uitgangspunten die Saman Groep bij haar eigen klanten nastreeft: duurzaam en comfortabel.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt