Verlichting in kantoren: Loo van Eck communicatie, Ede (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in kantoren: Loo van Eck communicatie, Ede

Loo van Eck, ofwel "LVE" helpt mensen en organisaties bij het helder maken van hun schriftelijke en mondelinge communicatie. Voor de inrichting van hun kantoorpand, dat over 2 verdiepingen uitstrekt, werd gebruik gemaakt van de diensten van Stek87. Het ontwerp is verzorgd door DoorMichiel (Michiel Jacobs). Een lichtadviseur van SLV Nederland tekende en berekende het uitgebreide lichtplan. Het lichtplan bevat onder andere plattegronden waarin alle armaturen zijn afgetekend, 2D en 3D visualisaties en een berekening van de lichtsterktes op diverse meetvlakken.

De ruggegraat van de verlichting in de kantoortuin wordt gevormd door een aantal lijnen 3-fase spanningsrail van SLV. Boven de bureaus wordt de verlichting gegeven door een aantal EURO CUBE ledspots van SLV, met een brede openingshoek van 90 graden. De scheidingswanden worden aangelicht met de subtielere HELIA 50 LED spot in zwart.

Langs de randen van de ruimte zorgen kleine VERLUX led downlights voor het juiste lichtniveau en een aangename verlichting van wanden en kasten.

De kleinere bureaueilanden komt het licht van de ronde MEDO 30 led armaturen, die gependeld zijn gemonteerd.

Op een aantal plaatsen wordt een lichtaccent gegeven door middel van een staande KALU LED 2 FLOOR met twee lampkoppen die elk naar wens gedraaid en gekanteld kunnen worden.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt