Verlichting in kantoren: Invite Jobs, Venlo (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in kantoren: Invite Jobs, Venlo

Invite Jobs B.V. is een uitzendbureau met meerdere kantoren in de regio Noord-Limburg. Het kantoor in Venlo is onlangs geheel gerenoveerd. Hierbij is ook de verlichting onder handen genomen. Hiervoor is het advies ingewonnen van een lichtadviseur van SLV Nederland.

Omdat het plafond van het kantoor bestaat uit 60 x 60 tegels, was het qua montage en flexibiliteit een voor de hand liggende keuze om te gaan werken met led panelen. Hiervoor is gekozen voor I-VIDUAL panelen van SLV. Deze panelen kunnen 1 op 1 uitgewisseld worden met standaard 60 x 60 plafondtegels. Dankzij de keuze voor een dimbare voeding is de verlichting, met kleurtemperatuur 3000 Kelvin (warm wit) naar wens op het juiste lichtniveau in te stellen. De panelen zijn strategisch boven de werkplakken gepositioneerd.

Boven de spreektafel is gekozen voor twee MEDO RING 60 armaturen. Dit zijn enerzijds functionle verlichtingsarmaturen (de lichtstroom is 2000 lumen per armatuur), maar anderzijds zijn het ook mooie in het oog springende designlampen.

Aan de voorzijde van het pand is een etalge. Hierin is een stuk S-TRACK 3-fase spanningsrail aangebracht, waaraan enkele kleine EURO SPOT LED SMALL armaturen zijn bevestigd.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt