Verlichting in kantoren: H2K, Vlaardingen (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in kantoren: H2K, Vlaardingen

H2K in Vlaardingen verzorgt een drietal diensten:

  1. Brandweeropleidingen, waarmee de basis voor brandweer functionarissen wordt gelegd.
  2. Trainingen, voor verdere ontwikkeling van brandweerpersoneel.
  3. Consultancy, van bedrijven bij het inrichten van een interne veiligheidsorganisatie.

Het kantoor is onlangs voorzien van nieuwe verlichting van SLV, waarbij werd samengewerkt met Oosterberg BV. De projectbegeleider en een lichtadviseur van SLV hebben daarbij de wensen en mogelijkheden in kaart gebracht en op basis daarvan een lichtadvies uitgebracht.

Door het kantoor is op diverse plaatsen S-TRACK DALI 3-fase spanningsrail aangebracht. Dankzij deze rail kunnen eenvoudig en flexibel spots en floodlights worden aangebracht op de plaatsen waar dat nodig is. De verlichting kan op elk moment eenvoudig worden aangepast of uitgebreid.

Voor de basisverlichting wordt er gewerkt met de SIGHT TRACK, een langwerpig armatuur met een brede stralingshoek (120 graden) en een grote lichtstroom (3000 lumen), waarbij je bovendien de kleurtemperatuur naar wens kan instellen op 3000K (warm wit) of 4000K (neutraal wit).

Op plaatsen waar extra accenten gelegd moeten worden, zijn PURI SPOTS ingezet. Compacte armaturen met een losse GU10 lichtbron, die ook weer eenvoudig in de spanningsrail geklikt worden.

In de vergader-/trainingsruimte is gewerkt met de NUMINOS DL L downlights met een kleurtemperatuur van 4000 Kelvin. Deze kleurtemperatuur zorgt ervoor dat de mensen in de ruimte hun concentratie goed vasthouden en alert blijven.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt