Verlichting in winkels: Azami Optiek, Den Haag (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in winkels: Azami Optiek, Den Haag

Azami Optiek aan de Noordeinde in Den Haag is een winkel die staat voor kwaliteit, zowel in de collectie als in het personeel. Je krijgt er gedegen en eerlijk advies met ouderwetse service. De verlichting in het interieur van deze winkel heeft bijzondere aandacht gekregen. 

Direct in het oog springen de vitrinewanden, waarin een speels ontwerp van losse kubusvormen wordt versterkt door de led strips die hierin zijn aangebracht. De verlichting speelt hier zowel een functionele als esthetische rol. Er is gewerkt met donker hout en donkergekleurde wanden. Om het contrast daarbij wat te verlagen zijn er boven de vitrinekasten ook spots aangebracht, die de omgeving van de kasten verlichten.

Door te kiezen voor een spanningsrailsysteem, kunnen spots flexibel worden geplaatst, daar waar extra licht of een accent nog is. Wanneer de samenstelling van de winkel verandert, kan de verlichting eenvoudig worden aangepast.

Voor de functionele verlichting van de verkeersruimtes en de zitjes met klanten, zijn vaste spots ingebouwd over de lengte van het pand.

Alle verlichting is uitgevoerd met stijlvolle zwarte behuizingen, passend bij het donkere interieur van de brillenwinkel.

Dit project is vervaardigd in samenwerking met Light & Design B.V.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt