Verlichting in horeca: VVV-Venlo Business lounge, Venlo (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in horeca: VVV-Venlo Business lounge, Venlo

Het Covebo stadion "De Koel" in Venlo is de thuisbasis van voetbalclub V.V.V. Venlo. De afgelopen jaren is het stadion gefaseerd gemoderniseerd en uitgebreid. Een van de eerste stappen was het onder handen nemen van de business lounge in het stadion.

Er is bij het interieurontwerp gekozen voor het toepassen van zwarte plafondtegels en de vraag vanuit de opdrachtgever voor zwarte armaturen. Er is daarbij gekozen voor SLV KALU 3 ledspots boven de bar en bij het podium, gecombineerd met LYNAH SQUARE led pendelarmaturen met richtbare spots en enkele PATTA-F SQUARE inbouwspots.

Aan de zijde bij de ramen steekt het plafond sterk af dankzij de witte kleurstelling, voorzien van SLV OCCULDAS armaturen.

In de vergaderruimtes en de bestuurskamer wordt gebruik gemaakt van MEDO 60 LED en MEDO 90 LED pendelarmaturen.

Alle verlichting in de business lounge is gebaseerd op LED technologie en heeft een kleurtemperatuur van 3000 Kelvin (warm wit). Een duurzame en energiezuinige keuze met een lange levensduur. En bovendien een prachtig eindresultaat.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt