Verlichting in horeca: Theaterhotel, Venlo (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in horeca: Theaterhotel, Venlo

Het Theaterhotel in Venlo is gelegen in het hartje van de stad Venlo, direct aan de markt met het historische stadhuis uit 1597. Het luxe hotel is direct verbonden met de schouwburg Theater de Maaspoort. Er is in dit hotel en in de hotelbar bijzondere aandacht besteed aan de verlichting.

De hotelbar zijn voorzien van een prachtig decor dat refereert aan oude tijden. Op dezelfde locatie bevond zich ooit een klein straatje "Op de Miste". In een haast theatrale setting kunnen gasten genieten van hun drankje. De kamers zijn juist zeer modern, ruim en licht van opzet. In beide gevallen zijn er diverse verlichtingsarmaturen van SLV gebruikt.

Passend bij de huidige tijd is er in vrijwel alle situaties gekozen voor verlichting op basis van led technologie, om zowel een duurzaam als energiezuinige oplossing te bieden.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt