Verlichting in winkels: Technische Groothandel P.J. de Haas Bergschenhoek (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in winkels: Technische Groothandel P.J. de Haas Bergschenhoek

Technische Groothandel P.J. de Haas in Bergschenhoek is een leverancier op het gebied van verwarming, sanitair, elektra, ventilatie en dakbedekking. Het bedrijf heeft een grote showroom met diverse demo-opstellingen. Omdat deze regelmatig van samenstelling en indeling veranderen, is er gekozen voor een flexibel verlichtingsconcept op basis van spanningsrail. Hiervoor werd de hulp ingeroepen van een lichtadviseur van SLV Nederland. Hij maakte een lichtberekening zodat vooraf duidelijk was dat de gewenste lichtsterkte op alle specifieke posities behaald wordt.

Het gaat in dit geval om bijna 100 meter zilvergrijze 1-fase spanningsrail van SLV. Hieraan zijn zo'n 60 STRUCTEC 24W zilvergrijze ledspots gemonteerd. De ledspots hebben een kleurtemperatuur van 3000 Kelvin (warm wit) en zijn uitgevoerd met een stralingshoek van 36 of van 60 graden. De keuze voor de stralingshoek is afhankelijk van de specifieke toepassing.

In het trappenhuis zijn daarnaast enkele LIGHT PIPE pendellampen in verschillende lengtes (60 en 90 cm) opgehangen.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt