Verlichting in horeca: Restaurant Binnenmaas, Mijnsheerenland (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in horeca: Restaurant Binnenmaas, Mijnsheerenland

Restaurant Binnenmaas is gelegen in een iconisch pand op een historische plaats in de Hoeksche Waard. Recent is het bijzondere pand "met oog voor traditie en een vleug vernieuwing" grondig verbouwd. Ron van den Brink Elektrotechniek verzorgde daarbij onder andere de nieuwe verlichting in het restaurant.

Het restaurant is één grote open ruimte, met centraal twee openhaarden, die als room divider dienst doen. Er is een structuur van 3-fase S-TRACK spanningsrail aangebracht langs het hoge plafond. Hierin zijn SUPROS 78 ledspots van SLV aangebracht. De SUPROS 78 heeft een openingshoek van 60 graden, een kleurtemperatuur van 3000 Kelvin (warm wit) en een lichtstroom van 700 lumen. De kop is draai- en kantelbaar. Met de SUPROS spots wordt enerzijds de basisverlichting verzorgd en anderzijds de objecten in schappen en langs wanden aangelicht.

Boven de tafels zijn in groepen ENOLA_B pendelarmaturen met een GU10 led lichtbron opgehangen. Zij zorgen voor een zachte, verblindingsvrije verlichting van het tafeloppervlak.

Op een aantal plaatsen is op de wanden de NEW MYRA UP-DOWN aangebracht. Hiermee worden visuele accenten op de wand gezet.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt