Andere inspiratievolle projecten: RaceSquare Alkmaar (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Andere inspiratievolle projecten: RaceSquare Alkmaar

RaceSquare belooft jou de "ultimate race experience". In een groeiend aantal vestigingen in Nederland waan je je een Formule 1 coureur in de hoogwaardige simulatoren. Je neemt het op tegen vrienden, collega's of familie. Uiteraard kun je genieten van een hapje en een drankje. Het concept en de uitvoering van RaceSquare is op alle vestigingen gelijk. Vaste waarde in dit concept is de verlichting van SLV Nederland.

Spanningsrail voor maximale flexibiliteit

Het gebouw van RaceSquare Alkmaar is hoog, er is daarom gekozen voor het gebruik van 3-fase spanningsrail die onder aan de zwevende kabelgoten is vastgezet. Door een matrix van rail over het plafond aan te brengen kan er in combinatie met draai- en kantelbare spots op elke plek in het gebouw goede verlichting worden voorzien.

3-fase spanningsrail is een degelijk uitgevoerd product waarmee enerzijds over lange lengtes verlichting kan worden voorzien en er anderzijds draagkracht is voor voldoende armaturen. Bij RaceSquare Alkmaar wordt er gewerkt met de NUMINOS® PHASE railspots van SLV. De NUMINOS® armaturen worden modulair samengesteld. Dat betekent dat je kiest voor een specifieke armatuurvorm, kleur en grootte. Daarbij kies je de gewenste LED module in een specifiek wattage, kleurtemperatuur en dim-eigenschappen. Daarbij heb je de keuze uit een aantal stralingshoeken. Met de spots worden de artikelen in de shop verlicht, accenten in het restaurant gelegd en verkeersroutes van licht voorzien. 

Stijlvol werklicht: MEDO®

Op een aantal plaatsen waar een extra hoog lichtniveau gewenst is, zijn tevens ronde MEDO® 60 plafondarmaturen gependeld. De MEDO®'s geven een hoge kwaliteit licht met een lage verblindingsfactor.

Deelnemers aan dit project

Foto's van dit project


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt