Verlichting in winkels: Houweling International, Bleiswijk (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in winkels: Houweling International, Bleiswijk

Houweling Group is een familie van bedrijven dat product, plant en persoon beschermt. Zij zorgen voor een veilige omgeving, onder andere door middel van de juiste werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. In Bleiswijk werd een nieuwe showroom opgezet, waar klanten de producten kunnen zien, voelen en passen, voordat ze worden aangeschaft.

In samenwerking met Eniq werd een duurzame totaaloplossing samengesteld voor de showroom. Hierbij is er voor de verlichting gekozen voor een installatie met 3-fase spanningsrail voorzien van led railspots, type NOBLO SPOT, van SLV.

Langs het plafond is een rechthoekige vorm van spanningsrail aangebracht. Zo kan op elk gewenst punt accurate verlichting worden geplaatst. Om deze vorm te maken koppel je de rechte railstukken met hoekstukken aan elkaar. Er zijn diverse hoekstukken, T en X-stukken leverbaar bij dit systeem. Elk hoekstuk heeft bovendien de mogelijkheid om de installatie van spanning te voorzien. Een dergelijke installatie vergt slechts één aansluitpunt voor de voeding. Dankzij de 3 fasen kan de aangebrachte verlichting naar wens in maximaal 3 groepen worden ingedeeld, die onafhankelijk kunnen worden in- en uitgeschakeld.

De NOBLO SPOT is een populaire, elegante spot. Compact en strak qua vormgeving, voorzien van dimbare LED technologie. Dankzij de hoge kleurweergave (CRI >90) worden de kleuren van kleding natuurlijk weergegeven. Qua kleurtemperatuur heb je bij deze spots de keuze uit 2700K, 3000K en 4000K. Kortom: altijd het optimale licht voor jouw toepassing.

Foto's van dit project


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt