Andere inspiratievolle projecten: Coachcenter, Den Haag (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Andere inspiratievolle projecten: Coachcenter, Den Haag

Het Coachcenter biedt opleidingen, incompany trainingen en coaching gericht op leiderschapsontwikkeling aan. In het pand in Den Haag zijn diverse les- en spreekruimtes te vinden. Voor een restyle van het interieur werd de hulp ingeroepen van HYKI Interior affairs. In overleg met een lichtadviseur van SLV Nederland werd hier ook bijpassende verlichting voor ingetekend.

Het Coachcenter is gevestigd in een historisch pand, met balkenplafonds die een stijlbepalend onderdeel van het interieur uitmaken. Er is daarom gekozen voor het toepassen van 3-fase spanningsrail van SLV. Deze is gependeld aan draadophangingen direct onder de balken aangebracht. Zo blijft het plafond onaangetast, maar ontstaat wel de volledige vrijheid om in elke ruimte op essentiële plaatsen verlichting aan te brengen. In de spanningsrail is op diverse plaatsen gewerkt met NUMINOS® PHASE S railspots. Bovendien is er per ruimte slechts één stroompunt nodig, waarmee alle lichtpunten van stroom worden voorzien.

De toepassing van een spanningsrailsysteem maakt het mogelijk om de ruimtes, ook bij een wisselende indeling van meubels en objecten, telkens van het beste licht te voorzien.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt