Verlichting in horeca: BoulesBitesBar, Eindhoven (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in horeca: BoulesBitesBar, Eindhoven

BoulesBitesBar is een franchise concept dat het klassieke Franse "Jeudeboule" combineert met eten en drinken, in een urban ambiance. In een groeiend aantal plaatsen in Nederland en België zijn vestigingen van de BoulesBitesBar te vinden. Voor een aantal vestigingen, zoals in dit voorbeeld die in Eindhoven, wordt gebruik gemaakt van de verlichting van SLV Nederland.

Een horeca-concept vraagt vaak om flexibiliteit en multifunctionele inzetbaarheid. De samenstelling of indeling van een restaurant / bar kan regelmatig veranderen. Bij verschillende gezelschappen of evenementen wil je hier eenvoudig de optimale verlichting bij kunnen aanbieden. Verlichting kan een winkel- of horecaconcept maken of breken. Er is in overleg met de lichtadviseur van SLV Nederland een lichtplan ontwikkelt op basis van 3-fase spanningsrail, waarop eenvoudig spots en andere verlichting kunnen worden aangebracht.

Er zijn een aantal vormen van S-TRACK 3-fase spanningsrail ontworpen en geïnstalleerd, waarop SLV BILAS Spots zijn gemonteerd. Aan de spanningsrail worden ook eenvoudig pendelarmaturen of andere verlichtingsvormen geplaatst.

Deelnemers project:

  • Locatie: BoulesBitesBar, Eindhoven
  • Opdrachtgever: Oosterberg, Den Haag
  • Installatie: WM Installaties, Poeldijk
  • Lichtadvies: SLV Nederland

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt