Verlichting in horeca: Anne en Max (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in horeca: Anne en Max

Anne&Max is dé plek waar je voor de lekkerste koffie, ontbijt en lunch terecht kunt. In een ongedwongen sfeer rustig de krant lezen of met vrienden bijkletsen: Anne&Max is de huiskamer in de stad.

Anne&Max is een franchise keten van een groeiend aantal (meer dan 20) restaurants door heel Nederland. Het interieurconcept is overal gelijk en maakt een belangrijk onderdeel uit van de corporate identity van dit bedrijf. Dat geldt dus ook voor de verlichting die in de vestigingen gebruikt wordt. Het interieurontwerp wordt door Studio JAAF gedaan en de styling door Kim de Groot. Voor de realisatie werkt Connector BV samen met groothandel Rexel Nederland en verlichtingsmerk SLV Nederland.

De vestigingen worden voorzien van S-TRACK 3-fase spanningsrail tegen de plafonds (rechtstreeks of gependeld). Hierop worden zwarte EURO SPOT INTEGRATED LED spots gemonteerd. Deze spots hebben een lichtbundel met een openingshoek van 15, 24 of 36 graden en een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin (warm wit). Op basis van de specifieke situatie wordt gebruik gemaakt van een van de drie beschikbare openingshoeken. Met een grotere openingshoek wordt een groter oppervlak van verlichting voorzien. Waar een specifiek object of gedeelte moeten worden uitgelicht, werken de smallere bundels prettig. Het gebundelde licht heeft een iets hogere lichtsterkte.

Op sommige plaatsen worden tevens nog wandlampen aan het ontwerp toegevoegd, zoals de ASTINA of een NEW MYRA UP-DOWN van SLV.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt