Verlichting in horeca: Amphia Ziekenhuis, Breda (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in horeca: Amphia Ziekenhuis, Breda

In het Amphia Ziekenhuis in Breda is een restaurant "de Markt" en een winkel gelegen. Beiden hebben een uitgebreide metamorfose ondergaan, waarbij ook de verlichting in zijn geheel is aangepakt. Dit project vormt een samenwerking tussen Horequip BV, The Project Company en SLV Nederland.

In het restaurant is zo'n 120 meter zwarte SLV S-TRACK 3-fase opbouwrail opgehangen aan pendeldraden, door het gehele restaurant. Hieraan zijn 135 SLV E27 SPOT armaturen gemonteerd. Elke van deze armaturen is voorzien van Philips Master LEDspots van 3000 Kelvin (warm wit) en een stralingshoek van 25 graden. De spots kunnen eenvoudig verplaatst, gedraaid en gericht worden.

Boven de grote groepstafels zijn BELA 60 armaturen gemonteerd. Dit zijn grote (60 cm doorsnede) LED armaturen met een grote ronde zwarte kap. Boven de iets kleinere groepstafels zijn BELA 40 armaturen gehangen. Deze zien er hetzelfde uit, maar hebben een kleinere doorsnede (40 cm).

In de winkel is ook gekozen voor S-TRACK 3-fase spanningsrail, maar dan in de witte uitvoering. Hieraan zijn witte armaturen gehangen, waaronder de FORCHINI M, ANELA LED hanglamp en de PARA CONE 30 van SLV. Per functiegebied of zone zijn er andere armaturen gekozen.

Foto's: Horequip BV

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt