Verlichting in kantoren: ACS Cleaning BV, Venlo (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in kantoren: ACS Cleaning BV, Venlo

De verlichting in de bedrijfskantine van ACS Cleaning BV in Venlo is tijdens een renovatie volledig vervangen met duurzame en onderhoudsvrije LED verlichting.

De basisverlichting bestaat uit SLV PARA 380 pendelarmaturen in zwart met een E27 LED lichtbron. Daarnaast zijn er CARISO LED wandarmaturen aangebracht in een stijlvolle kleurcombinatie van zwart en messing.

Tevens wordt er hier gebruik gemaakt van het PLASTA WL-1 wandarmatuur, gemaakt van gips, waardoor het armatuur volledig gepersonaliseerd kan worden (verven, behangen, beplakken, etc). Hierin zijn ook LED lichtbronnen gemonteerd.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt