Demo producten - Hulp bij verlichting
U bent hier: Home > Diensten > Demo producten

Demo producten

Het kunnen bekijken, testen en evalueren van een demo product neemt onzekerheden bij de klant weg en verhoogt de slagingskans van een sales traject. Of je nu werkt aan een grotere offerte, waarbij jouw klant dient te beslissen over een substantiële uitgave, of dat het gaat om de keuze van een enkel armatuur.

Niets overtuigd beter in het maken van de juiste keuze in een verlichtingsproject, dan een proefopstelling of demonstratie van de beoogde oplossing.

In samenwerking met de lichtadviseur adviseer je de juiste producten in het project van jou of je klant. Je kunt één of meerdere armaturen ter demonstratie aanvragen bij SLV Nederland. Hiermee kun je bijvoorbeeld een proefruimte op locatie voor beperkte tijd inrichten met onze verlichtingsproducten. Zo kun je zelf en jouw klant ervaren waarvoor gekozen wordt.

Daarnaast kunnen wij jou ondersteunen in het maken van een goed lichtplan, lichtberekeningen en/of het uitwerken van besparing in de kosten en de terugverdientijd van jouw project.

Heb je interesse in het aanvragen van een proefopstelling of demonstratie? Neem dan contact op met onze lichtadviseurs om de mogelijkheden te bekijken.


Meer informatie

Even sparren met een lichtadviseur?

Je kunt direct online een meeting inplannen met een van onze lichtadviseurs. Of het nu gaat om een korte vraag, het (vrijblijvend) introduceren van een offerte-aanvraag of iets anders; we staan graag voor je klaar!

Geen blog missen?

Blijf net als vele anderen geïnformeerd over alle nieuwe artikelen, video's en podcasts dankzij de gratis nieuwsbrief die periodiek per e-mail verstuurd wordt.

Gratis. Je privacy is 100% gegarandeerd.

5 stappen naar een succesvol project

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt