Hulp bij verlichting - Demo producten
U bent hier: Home > Diensten > Demo producten

Demo producten

Het kunnen bekijken, testen en evalueren van een demo product neemt onzekerheden bij de klant weg en verhoogt de slagingskans van een sales traject. Of u nu werkt aan een grotere offerte, waarbij uw klant dient te beslissen over een substantiële uitgave, of dat het gaat om de keuze van een enkel armatuur.

Niets overtuigd beter in het maken van de juiste keuze in een verlichtingsproject, dan een proefopstelling of demonstratie van de beoogde oplossing.

In samenwerking met de lichtadviseur adviseert u de juiste producten in het project van u of uw klant. U kunt één of meerdere armaturen ter demonstratie aanvragen bij SLV Nederland. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een proefruimte op locatie voor beperkte tijd inrichten met onze verlichtingsproducten. Zo kunt u zelf en uw klant ervaren waarvoor gekozen wordt.

Daarnaast kunnen wij u ondersteunen in het maken van een goed lichtplan, lichtberekeningen en/of het uitwerken van besparing in de kosten en de terugverdientijd van uw project.

Heeft u interesse in het aanvragen van een proefopstelling of demonstratie? Neem dan contact op met onze lichtadviseurs om de mogelijkheden te bekijken.


Meer informatie

5 stappen naar een succesvol project

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt