De 3 verlichtingstrends voor 2021 (Hulp bij verlichting van SLV Nederland)
U bent hier: Home > Kennisbank

De 3 verlichtingstrends voor 2021

Verlichtingstrends 2021: Houd het speels, verras en combineer materialen, kleuren en vormen. Hier vind je trendy lampen volgens de verlichtingstrends voor 2021.

Dé 3 verlichtingstrends voor 2021

Verlichtingstrends 2021, het zal op elke to-do-list van een designer of interieurarchitect staan. We krijgen met enige regelmaat vragen binnen via de site welke trends er een rol gaan spelen in 2021. Vaak zijn trends een korte periode relevant. Bij deze dus dé 3 trends die voor 2021 te gebruiken zijn.  

Hoe zien we de ontwikkeling van verlichting in ons interieur in 2021?

De verlichting van het merk SLV wordt toegepast in woningen, kantoren, winkels en horeca. Het productteam van SLV kijkt naar de trends op het vlak van design, alsmede van de techniek en combineert dit in haar producten. Hiervoor werkt SLV samen met internationaal gerenommeerde designers. Tijd om wooninspiratie op te doen met de volgende trends en lampen

Trend 1: Mix en match is helemaal geoorloofd

Je hoeft niet persé bij één strak doorgetrokken design te blijven in het interieur van 2021. We mogen naar hartenlust combinaties maken van verschillen materialen, kleuren en vormen. Het houdt het interieur speels en zorgt soms voor een welkome verrassing. 

Met de FITU en de FENDA series van SLV kun je lampvoeten, rozetten en lampenkappen combineren. Je creëert unieke armaturen die perfect passen bij jouw interieur. Vergeet ook zeker niet te kiezen voor een mooie lichtbron! Er zijn tenslotte diverse filament LED lichtbronnen verkrijgbaar, met de kenmerkende zichtbare “gloeidraad”. Echte eyecatchers!

Trend 2: Trendy kleuren en materialen

We zagen het afgelopen anderhalf jaar al veel goud in het interieur en zeker ook in de verlichtingstrends terugkomen. Hier voegen we nu zwart, smokey (glas) en zilver aan toe. Materialen die daar bij passen zijn glas, brons, messing en metaal.

SLV sluit hier helemaal aan met bijvoorbeeld de PANTILO serie van smokey glas met een zilveren glansafwerking, waar een filament lichtbron nog juist doorheen schijnt. Ook de OCULUS serie, in mat zwarte afwerking, sluit hier natuurlijk goed bij aan.

Trend 3: Ringvormige armaturen

We zagen ze in de loop van 2020 al verschijnen, maar ze zijn nu niet meer weg te slaan uit ons interieur: prachtige gestileerde ringvormige hang- en wandlampen. Open, strak en perfect geometrisch. De lichtbundel kan daarbij , dankzij led technologie, zowel naar beneden, naar boven als aan de binnen- of buitenzijde schijnen. Deze ronde lampen kunnen perfect met elkaar en in meerdere woonstijlen gecombineerd worden.

De ONE serie van SLV biedt meerdere armaturen in diverse diameters, van enkele, dubbele en zelfs driedubbele ringen, met verschillende varianten op de lichtuitreding en een behuizing in zwart of wit.

Wil je kennismaken met de trendy verlichtingsproducten van SLV Nederland? Ga dan naar slv.com en vraag daar de BIG WHITE® ’21 catalogus gratis aan.


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Geen blog missen?

Blijf net als vele anderen geïnformeerd over alle nieuwe artikelen, video's en podcasts dankzij de gratis nieuwsbrief die periodiek per e-mail verstuurd wordt.

Gratis. Je privacy is 100% gegarandeerd.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt