Verlichting in kantoren: Vergaderruimte en presentatiezaal (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in kantoren: Vergaderruimte en presentatiezaal

Elektrotechniek Bosman (Renkum) werkte samen met Rexel-vestiging Nijmegen voor de nieuwe verlichting in deze vergader- en presentatiezaal. Een van de uitdagingen in dit project is de combinatie van verlichting en het presentatiescherm. Er is nagedacht over een oplossing om hinderlijke reflecties in het scherm te voorkomen.

In het plafond zjn GLENOS inbouw lijnprofielen verzonken aangebracht, met daarin een high lumen led strip, aangestuurd door EldoLED dimmers voor het knippervrij dimmen tot 0% van de led strips. De led lijnen nabij het presentatiescherm kunnen doormiddel van een relaisschakeling apart worden uitgeschakeld, om hinderlijke reflecties op het scherm te voorkomen.   

Ook de overige verlichting is individueel te schakelen en te dimmen, zodat al naar gelang het gebruik van de multifunctionele ruimte, de verlichting hierop kan worden aangepast.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt