Verlichting in horeca: VVV-Venlo fanshop en spelershome, Venlo (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in horeca: VVV-Venlo fanshop en spelershome, Venlo

Het Covebo stadion "De Koel" in Venlo is de thuisbasis van voetbalclub V.V.V. Venlo. De afgelopen jaren is het stadion gefaseerd gemoderniseerd en uitgebreid. Hierbij is er een nieuw gedeelte voor het stadion gebouwd, waarin onder andere de entree, een fanshop en kantoren zijn opgenomen. Daarnaast is het spelershome vernieuwd. Voor dit project werd de hulp ingeschakeld van een lichtadviseur van SLV Nederland.

Er is gekozen voor de toepassing van 3-fase S-TRACK spanningsrail in zwart. Hierop zijn PURI spots van SLV geplaatst. De PURI is een eenvoudige, maar flexibele (draai- en kantelbare) GU10 houder met 3-fase adapter. Hierin wordt een GU10 led lichtbron gezet. Met de spotjes worden onder andere foto's aan de wand en andere elementen geaccentueerd.

Op plaatsen waar structureel licht nodig is, is er gekozen voor de grotere en krachtigere SUPROS 78 led spot.

In de vitrines wordt juist gewerkt met zogenaamde M-TRACK - speciale 12V stroomrails waar door middel van een magneet verbinding hele kleine ledspots kunnen worden geplaatst.

In het spelershome zijn rondom de bar en in de servieskast zijn GRAZIA 10 led opbouwprofielen gebruikt met een melkglas cover. Boven de eettafels zijn ronde led panelen (PANEL 60 van SLV) gebruikt, zodat hier voldoende licht is.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt