SportZenter Resilience, Venray (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

SportZenter Resilience, Venray

SportZenter Resilience in Venray een lifestyle club voor mensen die op zoek zijn naar meer beleving en persoonlijke aandacht bij fitness. Hierbij hoort een totaaladvies op het gebied van bewegen, voeding en leefwijze waarbij de klant als persoon centraal staat. Het fitness- en wellnesscentrum is recent gerenoveerd en daarbij is voor de verlichting gekozen voor een 100% LED oplossing. Het advies en lichtplan is samengesteld door de lichtadviseur van SLV Nederland.

De basisverlichting van de fitnesszaal wordt gevormd door DecaLED Led Panelen van 60x60cm. In de zaal voor krachttraining is er, naast de Led Panelen, tevens een indirecte LED strip verwerkt in het systeemplafond-profiel. Dit bestaat uit een aluminium profiel met opalen cover, met daarin DecaLED Flex Warm Wit 3000K met 120 leds per meter.

In de kleedruimtes, douches en wellness ruimtes is gekozen voor de DecaLED Downlight Flexo-R White 10W. Deze waterdichte (IP54) en dimbare LED armaturen, zijn standaard voorzien van een externe Tridonic LED driver en een CREE COB ledchip (van 600 lumen), waardoor de armaturen breed inzetbaar zijn. In het welness-gedeelte worden deze gedimd voor de gewenste sfeer, en in de kleedruimtes en douches geven ze een goede basisverlichtingssterkte.

In de ontvangst- en woonkamer worden verlicht middels het HORN 2 TURNO GU10 armatuur. Dit is een ovaal, mat wit armatuur, waarin twee DecaLED High Power GU10 lichtbronnen zijn opgenomen. De verdiepte positie van de LED lichtbronnen in deze tweevoudige HORN armaturen voorkomt in hoge mate verblinding en zorgt voor een sfeervolle indirecte verlichting.


Meer informatie

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt