Showroom TGS, Huizen (inspiratie voor verlichtingsprojecten)

Neem eenvoudig contact met ons op via Whatsapp 077-3204343

U bent hier: Home > Inspiratie

Showroom TGS, Huizen

TGS in Huizen brengt tegels, gietvloeren en sanitair onder één dak. In Huizen ontwikkelde zij een inspirerende showroom met veel demo opstellingen. Uiteraard moeten deze ook goed uitgelicht worden. Verlichting kan een showroom maken of breken! En omdat elke showroom opstelling een compleet andere sfeer oproept, is de toegepaste verlichting ook heel divers.

Omdat de showroom regelmatig aan verandering onderhevig is, is een flexibel verlichtingsplan ook van belang. Een uitgelezen toepassing voor 3-fase S-TRACK spanningsrail. Hierin worden eenvoudig de benodigde armaturen vastgezet. Bijna 60 x HELIA 60 LED spots met een kleurtemperatuur van 3000 Kelvin en een lichtstroom van 750 lumen zorgen voor de basisverlichting.

In aanvulling hierop, vaak ook estetisch, zijn onder andere de LONG GRILL LED, MEDO RING 60, HELIA 30 en HELIA 50 van SLV ingezet. De PATTA-F SQUARE inbouw ledspots zorgen op de 1e verdieping voor extra licht waar dat nodig is.

De levering en installatie vond plaats via Koetze beveiligingstechniek en Oosterberg BV.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt