Shiki Sushi en Lounge, Rotterdam (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Shiki Sushi en Lounge, Rotterdam

Restaurant Shiki Sushi & Lounge is te vinden in Rotterdam. In samenwerking met PDK Installatietechniek B.V. en een lichtadviseur van SLV Nederland is er een lichtplan (inclusief 3D visualisatie) en productadvies opgesteld, de producten geleverd en geïnstalleerd.

Omdat het rondvormige restaurant geen ramen en daglichttoetreding heeft, is er op diverse plaatsen indirecte verlichting verwerkt. In de ronde koof en achter geperforeerde voorzetwanden zit DecaLED Flex RGB+W led verlichting, die het restaurant indirect verlicht en een ruimtelijk effect geeft. De gebruikte 24V led strips combineren gekleurde leds (RGB) met extra warm witte leds (+W) tot 96 leds per meter. De Flex RGB+W is aangesloten op een DecaLED Dimmodule 12/24V 4-kanaals. Zo kunnen eenvoudig verschillende sferen in het restaurant gecreëerd worden.

De subtiele PURI spotjes met Philips GU10 led lichtbronnen op een 3-fase spanningsrail van EUTRAC zorgen voor verlichting op de tafels in de buitenring en het loungegedeelte.

Moderne hanglampen uit de OVO en LIGHT EYE serie uit de BIG WHITE catalogus versterken het tijdloos, futuristisch en bovenal erg chique interieur.

Een mooi project waarin geïllustreerd wordt hoe led licht een bijzondere en flexibele smaakmaker in het interieur kan zijn.


Meer informatie

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt