Saunaclub Yinyang, Roermond (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Saunaclub Yinyang, Roermond

Bij de renovatie van de Saunaclub Yinyang in Roermond is de bewuste keuze gemaakt voor het gebruik van LED technologie. Bij de verbouwing en uitbreiding van het complex is zoveel mogelijk gezocht naar mogelijkheden om de voordelen van LED verlichting te benutten. Zowel qua design, uitstraling en sfeer, als ook de kostenvoordelen in onderhoud en energie.

In het trappenhuis is in de trapleuning en de balustrade een 40mm Universal Profile gestuct, waarin DecaLED Flex RGB 60 leds/m is aangebracht en een opalen kap. Voor de aansturing wordt gebruik gemaakt van een DecaLED Controller 3 voor 24V toepassingen.

Op de gangen en in de bar zijn diverse AIXLIGHT inbouwramen gebruikt met dimbare LED lichtbronnen. Boven de bar zijn bovendien de stijlvolle ACRILIC BOX 2x GU10 met zwart acrylaat geplaatst, wederom voorzien van dimbare LED lichtbronnen.

Langs de trap is de DOWNUNDER LED WIT 15 in de kleur steengrijs in de muur aangebracht.

De diverse gangen en kamers worden aangelicht met de DecaLED Downlight 24W met Philips Lumileds.

De installatie is verricht door Jos Cox Elektro.


Meer informatie

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt