Verlichting in woningen: Resort Brinckerduyn, Appelscha (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in woningen: Resort Brinckerduyn, Appelscha

In het hart van de Friese natuur bij Appelscha vind je Brinckerduyn met premium vakantiewoningen in een eigentijdse en authentieke omgeving. Op het resort staan onder andere de vakantiehuizen van het type "Unbrick One". Houten woningen met een hoge kwaliteit afwerking, doordacht, slim en vooral: duurzaam. Voor de verlichting in dit concept wordt er gewerkt met producten van SLV Nederland.

Verlichting in de woonkamer en keuken

In de woonkamer en keuken is 1-fase spanningsrail aangebracht. Dankzij de beschikbare koppelstukken volgt de rail de lijnen van de ruimte. Het is een compacte en strakke rail in zwart mat uitgevoerd. In de rail worden de stijlvolle NOBLO SPOT railspots gebruikt. Dit is een slanke en compacte spot in mat zwart uitgevoerd, met een gouden reflector aan de binnenzijde. Het zorgt voor aangenaam, prettig licht. Dat bovendien dankzij de Dim-To-Warm functie niet alleen in lichtsterkte, maar ook in kleurtemperatuur afneemt tijdens het dimmen.

Verlichting in de slaapkamers

De schuinte van het puntdak is de etage van de slaapkamers goed zichtbaar. Er is dus "recht" plafond. Er is daarom een 1-fase spanningsrail op de schuine wand gezet. Hierin zijn ENOLA_B TRACK railspots gezet, die eenvoudig in de juiste richting gekanteld en gedraaid kunnen worden. De armaturen zijn daar aanwezig waar dat nodig is: bij het hoofdeind van het bed. Om het geheel voor iedereen veilig te maken zijn de delen van de spanningsrail waar geen spots zitten, netjes afgewerkt met een afdekkapje.

Verlichting in de badkamer

Het plafond in de badkamer is rondom van een profiel voorzien, waarin een LED strip is aangebracht. Daarmee kan zachte oriëntatieverlichting worden ingeschakeld. Daarnaast zijn als basisverlichting de PATTA-I inbouwspot gebruikt. Deze led spot is waterbestendig (IP65) en dimbaar. In combinatie met zijn compacte afmetingen ideaal voor de badkamer. 

Deelnemers aan dit project

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten

  • 1-fase spanningsrail afdekking zwart 2m, 2 stuks (1004783)
  • 1-Fase Spanningsrail zwart 3m (1002151)
  • ENOLA_B TRACK zwart 1xGU10 1-fase (1002110)
  • NOBLO SPOT zwart 1-fase 1xLED 2000-3000K 1-fase (1007352)
  • PATTA-I ROUND zwart mat 1xLED 3000K (114420)


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt