Andere inspiratievolle projecten: PM Bearings en PM Group, Dedemsvaart (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Andere inspiratievolle projecten: PM Bearings en PM Group, Dedemsvaart

PM Bearings/PM Group uit Dedemsvaart is een wereldwijde speler wanneer het gaat om het ontwikkelen en fabriceren van onder andere hoogwaardige lagersystemen, precisiepositioneringssystemen en mechatronica systemen voor bijvoorbeeld luchtvaart, semicon, analytische en militaire toepassingen.

Vanwege de toenemende vraag naar oplossingen was een uitbreiding van de huidige productie en ontwikkelingscapaciteit een noodzaak. Van Egmond Elektrogroothandel BV leverde onder andere armaturen en lichtbronnen voor een nieuwe cleanroom, de gangpaden en de kantoren.

Hierbij is gekozen voor de DecaLED Led Panel 595x595 45W, met een kleurtemperatuur van 4000 Kelvin. In tegenstelling tot de reguliere Led Panelen, betreft dit een zogenaamd "back-lit” model. De LEDs schijnen niet zijwaards vanaf de rand van het paneel in, maar zitten op de achterwand (naar voren schijnend) bevestigd. Het paneel is hierdoor iets hoger, maar de lichtstroom is groter (4000 Lumen).

De CRI is >80 en de verblindingsfactor (UGR) <21. De armaturen zijn TÜV, CE, RoHS en FCC gekeurd.

Elk armatuur wordt inclusief LED driver geleverd, dus een compleet plug & play product. Het kan in standaard 60x60cm raster systeemplafonds worden gelegd.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten

  • DecaLED LED Panel 595x595x40mm 4000°K 45W 4700Lm (95990173)


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Foto's: Van Egmond Elektrogroothandel BV

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt