Andere inspiratievolle projecten: Het Pakhuys by Differs Group, Oegstgeest (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Andere inspiratievolle projecten: Het Pakhuys by Differs Group, Oegstgeest

Het Pakhuys is een unieke locatie in Oegstgeest, ontwikkelt door de Differs Group. Zo kun je Het Pakhuys huren voor redactionele of commerciële fotografie. Maar de ruimtes zijn ook inzetbaar voor meetings en vergaderingen. Er is een ruimte voor exclusieve private dining, maar je kunt er ook grotere events organiseren.

Over de lengte van de ruimtes zijn 3-fase spanningsrail van SLV aangebracht. Een ideale oplossing gezien de vele obstakels die aan het plafond worden ondervonden als het gaat om balken, kabelgoten, aircobuizen en schuine daklijnen. Door de rail te pendelen kan deze precies onder alle obstakels worden gebracht. De verlichting wordt daarna eenvoudig op de gewenste plaatsen in de rail geklikt. De belangrijkste verlichting wordt daarbij geleverd door de EURO SPOT TRACK van SLV. Hierin kan een QPAR111 lichtbron naar keuze worden gezet. Zo hou je de mogelijkheid om, naast de positie en de uitrichting van de armaturen zelf, ook de lichtstroom, de kleurtemperatuur en de openingshoek specifiek op de toepassing af te stemmen.

Aan de wand worden enkele decoratieve accenten gezet met behulp van de CARISO wandlamp met zwart/gouden afwerking. Deze up/down LED armaturen geven een extra warm licht dankzij de gouden binnenzijde van de behuizing.

Foto's van dit project


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt