Verlichting in horeca: Gasterij Groote Heide, Venlo (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in horeca: Gasterij Groote Heide, Venlo

De Grote Heide is een geliefd natuurgebied tegen de Duitse grens in Venlo. Al jaren staat hier een infocentrum van Stichting Limburgs Landschap. Echter, nooit was er hier een horecagelegenheid voor de vele wandelaars, fietsers en sporters. In 2019 werd het pand ingrijpend verbouwd en opende Gasterij Groote Heide. De lichtadviseur van SLV Nederland maakte een lichtplan, dat in samenwerking met De Wilde Electro en LampenOnline werd gerealiseerd.

Aan het plafond werd ruim 25 meter witte 3-fase spanningsrail van SLV aangebracht. Hieraan zijn 26 SUPROS 78 wit led armaturen gemonteerd. De mooie compacte led armaturen zijn draai- en kantelbaar, hebben een stralingshoek van 60 graden en een lichstroom van 700 lumen. Hiermee is de ruimte en met name ook de vele bezienswaardigheden in het interieur goed uit te lichten.

Op een aantal vaste posities is daarnaast een plafondinbouwarmatuur uit dezelfde SUPROS-serie gemonteerd: de SUPROS 78 MOVE. Op deze wijze vormen de verschillende armatuurvormen toch een geheel.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt