Verlichting in winkels: Frans Seelen juwelier, Venlo (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in winkels: Frans Seelen juwelier, Venlo

De winkel en het atelier van juwelier Frans Seelen is gelegen in een historisch pand in het centrum van Venlo. Voor de verlichting in deze winkel is er gekozen voor het gebruik van zwarte 1-fase spanningsrail, waaraan een aantal armaturen van de LIGHT EYE serie zijn gemonteerd.

Enerzijds gaat het om de LIGHT EYE 1 GU10 SPOT welke is voorzien van een 1-fase spanningsrailadapter en daarmee eenvoudig in de rail geklikt kan worden. De adapter maakt het armatuur draai- en kantelbaar. Hierin zijn GU10 lichtbronnen van Philips gebruikt. Anderzijds gaat het om een pendelvariant van de LIGHT EYE 150. Alle armaturen ogen stijlvol dankzij hun mat zwarte afwerking en hoogglans aluminium sierring.

Dankzij de uitwerking op basis van spanningsrail kunnen alle armaturen eenvoudig verplaatst worden en zijn er zonder technische ingrepen extra armaturen bij te plaatsen.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt