Verlichting in horeca: Bries, Noordwijk (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in horeca: Bries, Noordwijk

Bries is een strandpaviljoen aan de kust bij Noordwijk, dat het gevoel van vrijheid en energie creëert. Het paviljoen werd in 2010 uitgeroepen tot beste strandtent. De eigenaren van het voormalige "Los Tios” openden in 2009 een strandpaviljoen wat de Noordwijkse kust nog completer maakt.

Installateur Willem Janssen Elektrotechniek verzorgde de verlichtingsinstallatie en maakte daarbij gebruik van een groot aantal producten uit het assortiment van SLV.

Het pand valt op langs het water door een grote hoeveelheid buitenverlichting. Zo zijn er langs de gevel 28 stuks Rox Up-Down Out gemonteerd. Dit zijn IP44 gecertificeerde aluminium armaturen, waarin zich per armatuur een tweetal 50W GU10/ES111 lichtbronnen bevindt. Vervolgens zijn er rondom het pand 15 stuks Nautilus Spike geplaatst. De entree opgefraaid met enkele Wetsy vloerspots in ronde uitvoering en Adjust vloerspots in vierkant.

Aan de binnenzijde van Bries wordt gewerkt met grote lengtes 3-fase rail, waaraan 55 stuks Eurospot QRB111 zijn gemonteerd. Deze bevatten 100W G53/QRB111 lichtbronnen. Voor de besturing wordt gebruik gemaakt van Showtec D-Pack 6 Digital dimmerpacks en enkele Lightec bedieningspanelen met afstandsbediening.

Foto's van dit project


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt