Verlichting in horeca: Sushi San, Zeist (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in horeca: Sushi San, Zeist

Sushi San is een eigentijds Japans restaurant in Zeist dat authentieke gerechten met nieuwe creaties combineert. Het "urban sushi-restaurant" werd eind 2021 geopend. Het unieke interieurontwerp van Horeca Sfeermakers wordt gekenmerkt door natuurlijke materialen zoals eikenhout, natuursteen en veel glas. Strakke vormen en een moderne stijl. Voor het optimaliseren van de verlichting werd de hulp ingeroepen van SLV Nederland.

In dit project werd er gekozen voor het aanbrengen van zwarte spanningsrail langs de plafonds. De rail is daarbij veelal aan pendeldraden opgehangen, als gevolg van een onregelmatig plafond, de aanwezigheid van beluchtingskanalen en het bereiken van een praktische hoogte voor de verlichting.

Aan de rails zijn LED spots zijn aangebracht. Tijdens een sessie met de eindklant werden diverse mogelijkheden uitgetest, om zo de meest optimale producten te selecteren. Hierbij is uiteindelijk de keuze gevallen op de NUMINOS® S Trackspot. Een modulair opgebouwde railspot die qua specificaties telkens precies kan worden aangepast aan de eisen van de toepassing. Spanningsrail biedt de mogelijkheid om snel en flexibel armaturen te plaatsen en verplaatsen waar dat nodig is. Ideaal voor horeca- en winkelconcepten.

Betrokken partijen:

  • Opdrachtgever: Sushi San, Zeist
  • Interieurontwerp: Horeca Sfeermakers
  • Installatie: Kalkhoven Elektrotechniek
  • Fotografie: Lars Verkroost @studiosoon.co

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten

  • 3-Fase Spanningsrail zwart 1m (145100)
  • 3-Fase Spanningsrail zwart 2m (145200)
  • 3-Fase Spanningsrail zwart 3m (145300)
  • Draadophanging voor spanningsrail (2st.) (1002845)
  • NUMINOS PHASE S zwart/zwart 36gr 1xLED 2700K, 3-fase (1004075)


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt