Verlichting in horeca: Rembrandt IJssalon Chocolaterie, Boxmeer (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in horeca: Rembrandt IJssalon Chocolaterie, Boxmeer

Rembrandt IJssalon & Chocolaterie in Boxmeer laat haar klanten genieten van ambachtelijk gemaakt schepijs en de chocolade creaties. Deze zaak is gevestigd in een recent gerestaureerd pand. Het ontwerp is daarbij gemaakt door Interieurbedenkers.

De inrichting heeft men zo ontworpen, dat het ijs en de chocolade in het middelpunt staan. De buitenwanden zijn zwart en het centrale deel is in wit uitgevoerd om hier de aandacht op te vestigen. Voor de verlichting in het interieur is gekozen voor een groot aantal verlichtingsproducten van SLV.

Zo is er 24 meter Eutrac 3-fase rail geïnstalleerd, waaraan 12 stuks zwarte semi-transparante Acrylic Box II zijn bevestigd met telkens twee QRB111 lichtbronnen. In een verlaagd plafond zijn 16 stuks Quor 52 Downlight met een gesatineerde afdekplaat gemonteerd.

Daarnaast is er gebruik gemaakt de New Tria I QRB Downlight en New Tria II MR16 Downlight inbouw plafondarmaturen. Aan de wanden zijn een aantal antraciet-kleurige Sitra wandarmaturen bevestigd.

Boven de tafels zijn een vijftal Big Sun pendelarmaturen opgehangen, die voor een sfeervolle afwerking in het interieur zorgen.

Foto's van dit project


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt