Verlichting in kantoren: Rabobank, Venlo (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in kantoren: Rabobank, Venlo

Recent opende Rabobank Venlo e.o. een nieuwbouw kantoorpand dat voldoet aan alle eisen van deze tijd. Doordat de bankwereld continu verandert, wijzigt ook de invulling van een dergelijk kantoorpand. Werken met flexplekken, gelegenheid om alleen of in een groepje even af te zonderen of te ontspannen.

PLEC Project mocht in dit pand een grote vergaderruimte inrichten. Voor de verlichting werd daarbij gekozen voor de SLV FITU pendellamp in messing en plafondrozetten eveneens in messing. Met zo'n 30 pendellampen met E27 fitting en filament LED lichtbronnen werd als het ware één grote centrale plafondlamp samengesteld.

De kleurtemperatuur van de lichtbronnen is aangenaam warm wit (2700 Kelvin) en kan eventueel naar wens gedimd worden.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt