Verlichting in winkels: Point Blank Tattoo, Weert (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in winkels: Point Blank Tattoo, Weert

Point Blank is het adres voor tattoos en piercings in hartje Weert. Opgericht door Marscha en inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige shop. Bij een restyling van het interieur werd de hulp ingeroepen van Tim Knubben Architectural Designer en groothandel Pro-Light. Daarnaast werkte een lichtadviseur van SLV Nederland een lichtberekening uit.

In het interieur speelt zwart en vintage materialen een belangrijke rol. Dit werd gecombineerd met spanningsrail waarin de iconische LIGHT EYE armaturen van SLV werd geplaatst, voorzien van DecaLED Diamond ES111 led lichtbronnen. Tevens werd er gebruik gemaakt van de pendelversie van de LIGHT EYE. De vorm van dit armatuur heeft iets retro's. De mat zwarte en hoogglans aluminium behuizingen vormen een essentieel onderdeel van het interieurontwerp. Andere toegepaste pendellampen zijn de mat zwarte HELIA 40 en HELIA 30.

Aan de wand zorgen een aantal QUAD 2 XL met up/down lichteffect voor een visueel spel.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt