Verlichting in woningen: Nieuwbouw woning, Weert (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in woningen: Nieuwbouw woning, Weert

Familie Van Rooij bouwde een nieuw huis op een kavel op het terrein van een oud mobilisatie-complex in Weert. Voor de verlichting in en om het huis wordt veelal gebruik gemaakt van de verlichtingsproducten van SLV.

In eerste instantie heeft de architect (Boris van Eijsden, Maastricht) zowel de buiten- als de binnenzijde van het huis ontworpen. De eigenaars hebben daarbij uiteraard ook meegedacht. Voor het lichtplan is vervolgens de hulp ingeroepen van SLV Nederland. 

De architect heeft een aantal lichtpunten ingetekend, daar zijn door de klant en de installateur, samen met SLV passende producten bij gezocht. Daarbij is in een aantal "iteraties" toegewerkt naar het eindresultaat. Wanneer er tijdens de bouw zaken aangepast bleken te worden, kon er snel geschakeld worden. Installateur Tim Broens (Nederweert) is er daarna mee aan de slag gegaan. Familie van Rooij is erg blij met het eindresultaat.

Voor de plafondspots is veelal voor de NUMINOS DL S gekozen. Een compacte, kantelbare spot met hoogwaardige eigenschappen en veel keuzevrijheid bij het samenstellen ervan. Als eyecatcher hangt aan diverse wanden de stijlvolle BATO 35 wandlamp. In de keuken is spanningsrail met met NOBLO SPOTS geplaatst.

In de badkamer zien we onder andere het GLENOS spiegelarmatuur en wordt er een zeer stijlvol als ook bijzonder effect bereikt met verschillende MANA armaturen met stoffen lampenkappen in verschillende groottes en indirecte verlichting.

In de walk-in closet zorgen KALU armaturen voor het juiste licht. Buiten in de tuin worden lichtbakens geplaatst in de vorm van verschillende maten (doorsnedes) ROTOBALL FLOOR en LED SPIKES. 

Deelnemers aan dit project


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt