MayWay Lingerie, Venlo (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

MayWay Lingerie, Venlo

Lingeriespeciaalzaak MayWay is al ruim 40 jaar een begrip in Venlo en haar omgeving. De winkel is van een volledig nieuw interieur en nieuwe verlichting voorzien.

Interieurontwerper Rob Rijvers (Intro Interieurs) tekende niet alleen de nieuwe winkelinrichting, maar ook het concept van verlichting die een direct onderdeel uit maakt van de uitstraling van de winkel. In samenwerking met een lichtadviseur van SLV Nederland is de winkel voorzien van zowel gekleurde (RGB) als warm witte LED verlichting. Op deze manier kan iedere gewenste sfeer en kleur in de winkel worden opgeroepen.

Op het plafond zijn een aantal lichtbakken gecreëerd waarin DecaLED Flex RGB-W strips zijn aangebracht. Deze flexibele strips bevatten zowel RGB leds als warm witte leds - in totaal 96 leds per meter. De lichtbakken zijn derhalve voor zowel de functionele basisverlichting, als voor decoratieve doeleinden in te zetten. De DecaLED Flex RGB-W strips worden aangestuurd door een combinatie van een aantal DecaLED Dimmodules 12/24V 4x2,5A DMX, MeanWell voedingen en een LagoLED Fader Panel DMX II. Middels het laatstgenoemde bedieningspaneel zijn naast directe kleurkeuzes ook presets en kleurenloops te programmeren.

Voor het uitlichten van de producten en rekken is gekozen voor tweevoudige cardanische inbouwarmaturen type New Tria ES111 2, voorzien van DecaLED High Power ES111 GU10 Dimbaar 10W 2700K lichtbronnen.


Meer informatie

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt