Verlichting in kantoren: Glendale Group en Hogin BV, Amstelveen (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in kantoren: Glendale Group en Hogin BV, Amstelveen

Glendale Group is de overkoepelende naam voor onze retail- en horecavestigingen op Schiphol Plaza en Schiphol-Oost. Voor de aanlichting van de gevel van het bedrijfspand in Amstelveen is er een aantal Led Flood Lights van SLV langs de rand van het dak gemonteerd.

Er is gekozen voor 20 stuks Led Flood Light 30W in warm wit. De klant liet hiervoor beugels vervaardigen waarmee de armaturen 60cm buiten de dakrand hangen en daarmee de gevel en de directe omgeving aanlichten. Hiermee wordt niet alleen een esthetische waarde voor het pand gecreëerd, maar is tevens de directe omgeving aangelicht, wat de beveiliging rondom het pand ten goede komt.

Een Led Flood Light is een energiezuinige, robuuste led straler voor buiten, met een brede stralingshoek. Ze zijn verkrijgbaar in diverse lichtsterktes (wattages) en kleurtemperaturen.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten

  • Led Floodlight 10 WW / 1x10W / 230V / 110deg (94120118)
  • Led Floodlight 30 WW / 1x30W / 230V / 110deg (94120138)


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt