Andere inspiratievolle projecten: Gereformeerde Gemeente Zuiderkerk, Rijssen (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Andere inspiratievolle projecten: Gereformeerde Gemeente Zuiderkerk, Rijssen

Vredenburg Hengelo BV verzorgde de nieuwe verlichting in de Gereformeerde Gemeente Zuiderkerk in Rijssen. Hiervoor is gekozen voor diverse modellen uit de Downlight Wave Range van DecaLED.

Afhankelijk van de montagehoogte en de aard van de ruimte is er gewerkt met zowel de 15W, 20W en 30W uitvoeringen van de DecaLED Downlight Wave. In alle gevallen gaat het om een uitvoering met een kleurtemperatuur van 3000 Kelvin (warm wit). In totaal zijn er zo'n 50 Downlights in de kerk gemonteerd. Ter compensatie van enkele schuine plafonds heeft de klant een houten opbouwrand voorzien, die mooi aansluit bij de houten betimmering van plafonds, en ervoor zorgt dat de lichtbundel recht naar beneden schijnt.

Met de DecaLED Downlight Wave Range is gekozen voor een duurzame en energiezuinige verlichtingsoplossing in dit kerkgebouw. De armaturen zijn voorzien van Philips LEDs en worden plug en play geleverd, inclusief een Philips LED driver.

Fotografie: Vredenburg Hengelo BV

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten

  • DecaLED Downlight Wave-15M White 15W 3000°K (94507018)
  • DecaLED Downlight Wave-20M White 20W 3000°K (94507028)
  • DecaLED Downlight Wave-30M White 30W 3000°K (94507038)


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt