Verlichting in winkels: Atelier Camp en Co, Den Haag (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in winkels: Atelier Camp en Co, Den Haag

Atelier Camp & Co is een goudsmidatelier gespecialiseerd in het maken en vervaardigen van sieraden. Ze zijn gevestigd in het centrum van Den Haag.

Voor de verlichting van vitrineboxen in de winkel en de etalage waren zij op zoek naar een compacte en flexibele verlichtingsoplossing. De keuze viel daarbij op de M-TRACK van SLV.

M-TRACK is een zeer compact laagspanningsrailsysteem, gebaseerd op 12 Volt. Deze rail is in de binnenzijde van de vitrineboxen aangebracht. Vervolgens klikt men hierin eenvoudig kleine spots in, zie middels een magneetvergrendeling in de rail blijven vastzitten op elke gewenste positie. De spotjes zijn draai- en kantelbaar, waardoor objecten in de vitrine nauwkeurig verlicht kunnen worden. Dankzij de magneetbevestiging kunnen de spotjes bij een wijziging van de sieraden in de vitrine, ook snel worden aangepast.

Deze opdracht werd verzorgd door Technische Groothandel P.J. de Haas, met de producten van SLV Nederland.

Foto's van dit project


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt