Andere inspiratievolle projecten: WeJeBe Vakgarage, Blitterswyck (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Andere inspiratievolle projecten: WeJeBe Vakgarage, Blitterswyck

WeJeBe Vakgarage in Blitterswyck verkoopt nieuwe en gebruikte auto's en verzorgt daarbij ook het onderhoud. Pieter Kusters van Kusters Elektro verzorgde onder andere alle verlichting en de besturing daarvan in het renovatieproject van de werkplaats, kantoor- en spreekruimtes. Daarbij werd ook de lichtadviseur van SLV Nederland betrokken.

De wens van eigenaar Rogier Reijnen was om verlichtingsarmaturen te hebben die de open structuur en de zichtbare balken in de kantoorruimte niet zouden verstoren. Dus geen pendelarmaturen bijvoorbeeld. In de ontvangstruimte werd gekozen voor het toepassen van 48V spanningsrail waarin kantelbare IN-LINE lijnarmaturen met een dark-light reflector. De verlichtingsarmaturen zelf vallen niet op, maar het licht dat ze geven valt precies op de juiste plaatsen.

In de spreekruimte zijn onder andere stijlvolle plafondarmaturen van Novalux toegepast, die passen bij de moderne en strakke stijl van het gebouw. Dit wordt gecombineerd met een ONE LINEAR pendelarmatuur.

De volledige installatie is via DALI bestuurbaar. Per ruimte is er een compact knoppenpaneel waarmee voorkeursinstellingen van verlichting kunnen worden opgeroepen. Met een knop bij de voordeur kan de verlichting in het volledige pand in- of uit worden geschakeld.

Deelnemers aan dit project


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt