Andere inspiratievolle projecten: Villa Real, Monza (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Andere inspiratievolle projecten: Villa Real, Monza

Ter ere van haar dertigste verjaardag gaf onze Italiaanse distributeur Sound Light & Technologies s.l.r. (voorheen Audio Pro Group) een feest voor personeel en gasten op het landgoed van het eeuwenoude Villa Reale. Deze koninklijke villa uit het jaar 1777 is gelegen in het Italiaanse Monza, aan de oever van de rivier Lambro en omgeven door een van de grootste parken van Europa.

Ter gelegenheid van het feest werd de volledige gevel in het licht gezet met behulp van 35 stuks DecaLED® Color Bar 36 en 40 stuks DecaLED® Color Wash 36. Beide producten zijn stof- en vochtbestendig dankzij een IP65 klassering. De combinatie van de enorme lichtopbrengst van 36 Luxeon leds per armatuur, een homogene RGB-kleurmenging en de aansturing via DMX, zorgde voor een verbluffend resultaat.

Daarnaast combineerden de lichtontwerpers deze verlichting met die van het podium, waarop diverse optredens plaatsvonden. Het behaalde effect droeg essentieel bij aan de sfeer van het feest van Audio Pro Group, waarbij men zelfs lof oogstte van de Italiaanse regering voor de wijze waarop het monument verlicht werd.

Foto's van dit project


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt