Verlichting in woningen: Tuinprojecten, Huizen (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in woningen: Tuinprojecten, Huizen

Hoveniersbedrijf Alexander Westland werkt graag met de producten van SLV. Dankzij een uitgebreid assortiment buitenverlichting is er voor elke stijl huis en tuin een passende oplossing te bedenken.

Met verlichting geeft u uw tuin een extra dimensie. Een verlengstuk van uw woning / woonkamer. Want ook in de avonduren kun je genieten van je tuin, door er verlichting in aan te brengen. Bovendien draagt dit bij aan de veiligheid in de tuin en rondom het huis.

Lees onder andere het artikel "Bomen aanlichten? Tips voor verlichting in de tuin of op het balkon" voor praktische tips.

Foto's van dit project


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt