Verlichting in horeca: Mr. Jigs hotel, Venlo (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in horeca: Mr. Jigs hotel, Venlo

Aan de rand van het centrum van Venlo staat meneer Jigs, ingepakt in een sneeuwwit gebouw met zwarte raamkozijnen. Het hotel is bekroond met drie sterren en heeft 34 kamers. De eye-catcher van Venlo! Deze zijn onderverdeeld in 4 types: comfort kamer, deluxe kamer, suite en familiekamer. Combineer dit met een prachtig uitzicht over het plaatselijke Julianapark en je hebt een stukje Central Park in Venlo.

Het Mr. Jigs hotel is nieuw gebouwd op een locatie waar voorheen ook een hotel stond. Voor het ontwerp tekende architect Verheijen Smeets. Het interieurconcept is ontwikkelt door Confetti Interior. Voor de verlichting werd daarbij samengewerkt met SLV Nederland.

In de karakteristieke lobby van het hotel wordt onder andere gebruik gemaakt van 3-fase spanningsrail met KALU spots. Boven de bar hangen grote glazen armaturen van de PANTILO-familie. De bar is daarnaast voorzien van een RGB-ledstrip die de houten structuur van de barombouw ondersteunt en bovendien elke sfeer mogelijk maakt.

Op de slaapkamers vinden we grote glazen PANTILO hangarmaturen, staande lampen uit de FENDA-serie en de FITU-serie. De richtbare spots aan het plafond zijn ook afkomstig uit de KALU serie. De bedden worden aan weerszijden geflankeerd met KARPO spots.

Foto's van dit project


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt