Verlichting in woningen: Luxe tuinhuis, Bussum (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in woningen: Luxe tuinhuis, Bussum

In Bussum, direct aan het water en nabij een natuurgebied in 't Gooi, is een prachtige particuliere tuin aangelegd door hovenier Alexander Westland van VorstelijkeTuinen.nl. Markant onderdeel van dit project is een tuinhuis (of "pool house") dat direct aan de zwemvijver werd aangelegd. De klant was op zoek naar een manier om te ontspannen op een luxe manier.

Het object, dat door een architect is ontworpen, bevat in principe alles wat nodig is om jezelf in alle rust van alle gemakken te voorzien. Denk aan een zitkamer, bed, sauna, douche, toilet en een groot terras. Alexander werd daarbij nauw betrokken bij de uitwerking van dit project.

De verlichting speelt een belangrijke rol in dit luxe tuinhuis. Er is daarbij gewerkt met 3-fase spanningsrail in de zitkamer. Dit geeft de mogelijkheid om enerzijds armaturen te plaatsen waar dat nodig is en ook eenvoudig andere designs of functies te kunnen toevoegen. Anderzijds kan de verlichting in groepen worden bediend, zodat deze kan worden afgestemd op de gewenste sfeer en toepassing van de ruimte. Aan de rail zijn onder andere KALU en BIMA trackspots.

In de vochtige ruimtes zorgen PATTA spots voor het juiste (dimbare) licht. Buiten rond het terras stralen ENOLA ROUND langs de houten wanden omlaag.

Deelnemers aan dit project:


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt